Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast


Sep 13, 2018

Tämän kertainen aivan ihana vieras Nina Nordlund kertoo oman tarinansa, miten hän pääsi vääristä lainarahaan liittyvistä kansanviisauksista asuntosijoittamisella vaurastumisen polulle. Oman lapseni kanssa olen noudattanut Ninalta saamiani talouskasvatusoppeja, jotka pätevät myös aikuisille. Tässä ei derivoida monimutkaisia matemaattisia rahakaavoja vaan annetaan rutkasti ihan jalat maassa olevia käytännön ajatuksia, miten vaurastumisen polulla pääsee etenemään. Soveltuu sekä lapsenmielisille, lapsellisille että lapsettomille omasta taloudesta kiinnostuneille kuuntelijoille.


Ostan Asuntoja Podcastia voi tilata, ladata ja kuunnella Apple Podcastin, Spotifyn, Stitcherin ja SoundCloudin kautta. SoundCloudissa toistaiseksi vain 2-3 uusinta jaksoa $144 vuosimaksun takia.


Lisätietoa mainituista lähteistä, podcastin vieraasta ja hänen ajatuksistaan:

Nordnetin Rahapodi podcast

Nettisivut Nina Nordlund

"Lapset ja raha" blogi

"Lapset ja raha: Talouskasvatuksen aakkoset kirja vanhemmille" -kirja

Robert Kiyosaki: "Rikas isä, köyhä isä" -kirja

Rahamania Vlogipodi YouTube -kanava

Lapset ja raha Facebook


Tämän "Ostan Asuntoja Podcast" -jakson sponsoroi:

Asuntosalkunrakentaja.fi

Asuntosalkunrakentaja.fi on asuntosijoittajille tarkoitettu sivusto, jossa voit tankata tietoa asuntosijoittamisella vaurastumisesta sekä artikkeleista että ladattavasta E-kirjasta. Voit myös liittyä sisäpiiriin, jota kautta pääset käsiksi hyviin sijoitusasuntoihin alle markkinahintojen.

Tutustu sivustoon Asuntosalkunrakentaja.fi

Asuntosijoittaminen osakeyhtiön kautta - 3-osainen kirjoitus asuntosalkunrakentajat.fi -sivustolta