Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast


Sep 13, 2022

Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjan alennuskoodi "KOTIMATKA”, jolla saa 30 %:n alennuksen kirjan kovakantisesta versiosta kirjan nettisivuilta.  


Yritän seurata suomalaisia asuntosijoitusblogeja mahdollisimman laajasti ja jakaa ajatuksia herättäneitä kirjoituksia sosiaalisessa mediassa. Joskus tulee tosi hyviä kirjoituksia, jolloin pyydän lupaa, voisinko kirjoituksen myös Ostan Asuntoja Tiistaiaudion kautta jakaa kuuntelijoille. Ensin luen kirjoituksen ja sen jälkeen käyn läpi 2-3 ajatustani, jotka kirjoitus omassa mielessäni nosti esiin.

Asuntopehtoorin  brändistä ja markkinoinnista vastaava Danila Yönsini antoi luvan lukea hänen Asuntopehtoorin Blogissa julkaisemansa kirjoituksen “18 vuoden kiinteistösykli – tärkein asia, jonka voit asuntosijoittamisesta ymmärtää?”

Asuntopehtoorin Blogi on Ostan Asuntoja Blogin rinnalla ainoita viikottain ilmestyviä asuntosijoittamista käsitteleviä blogeja, joita molempia lukemalla saa samasta omaisuuslajista näkemyksiä eri kanteilta. Molempia yhdistää asuntosijoittaminen, jonka ytimessä on vuokraustoiminta. Asuntopehtoori on edennyt huikeasti, heti kun löysi itsestään yrittäjän. Ostan Asuntoja on löytänyt itsestään vallitsevana persoonana sijoittajan. 

Tökkää ihmeessä kylkeen, jos unohdin jonkun viikottain ilmestyvän blogin, jonka kirjoittajana ei ole nimimerkki. Yksi sellainen onkin jo ilmaantunut Feedlyn rss-lukijaani ja otan sen luentaan.


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

sijoitusasunnot.com

Sijoitusasunnot.com tarjoaa hyvätuottoisia sijoitusasuntoja alle markkinahintojen ja arvokasta tietoa sekä ajankohtaisia näkemyksiä asuntosijoittamisesta. Käy katsomassa vuodelle 2021 päivittyneet nettisivut, uusimmat kohteet, liittymässä sähköpostilistalle, lataamassa ilmaiset asuntosijoittajan työkalut ja katsastamassa uusimmat artikkelit osoitteesta sijoitusasunnot.com.

Tosi laadukas opas: Sijoitusasunnon valokuvaus ja kuvien editointi nykyaikaisella kännykällä

Pistä muuten Sijoitusasunnot.com YouTube -kanava tilaukseen

Blogista: Sijoitusasunnon myyminen - näin onnistut!

Henri Neuvonen sadasta tuhanteen miljoonaan Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #203


Muuta tuoretta sisältöä:

Ostan Asuntoja TikTok

Kokemuksia ja tuloksia ensimmäisestä “massive action” -kuukaudesta – Blogi #324

Kalustettuna tai ilman kalusteita Marika Mali Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #220

Asuntosijoittamisen kannattavuuden peruselementit – Tiistaiaudio #235