Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast


Jan 4, 2019

Olin syksyllä 2018 "Nina & Tellu Rahamania" vieraana juttelemassa itsellenikin ajankohtaisesta aiheesta, josta kirjoitin jälleen kerran myös Ostan Asuntoja Blogiin miettiessäni, miten voisin kasvattaa asuntosijoitussalkkuani 2 miljoonalla eurolla vuodessa. Sain tähän suosittuun blogikirjoitukseen paljon hyvää ja rakentavan opettavaista palautetta. Kiitos kaikille!

Tämä Rahamanian jakso sopii hyvin jatkoksi samalla teemalla kaikille omaa asuntosijoitus- ja vuokraustoimintansa kasvattamista miettiville.


 

Lisätietoa mainituista lähteistä:

Nina & Tellu Rahamania YouTube, Podcast

Ostan Asuntoja Podcast #2 – Yrittämisen, asuntosijoittamisen ja valmentamisen moniottelija Tellu Uotila

Ostan Asuntoja Podcast #12 – Asuntosijoittava lasten ja aikuisten talouskasvattaja Nina Nordlund osa 1

Emotional Intelligence - Daniel Goleman; Adlibris Nidottu, Adlibris E-kirja, Audible Äänikirja, Amazon Pokkari *

The Inevitable: Understanding The 12 Technological Forces That Will Shape Our Future - Kevin Kelly; Adlibris Nidottu, Audible Äänikirja, Amazon Pokkari

Miracle Morning Millionaires - Hal Elrod; Adlibris Nidottu, Audible Äänikirja, Amazon Pokkari

Long-Distance Real Estate Investing - David Greene; Adlibris Nidottu, Audible Äänikirja, Amazon Pokkari

Tribe of Mentors - Tim Ferriss; Amazon Pokkari, Amazon Sidottu


Tämän "Ostan Asuntoja Podcast" -jakson sponsoroi:

Asuntopehtoori

Asuntopehtoori on vuokranantajan perustama yritys, joka tarjoaa vuokravälitystä kiinteällä 500 euron hinnalla, johon sisältyy myös ensimmäisen vuoden ajalta vuokratakuu. Mainitse vuokravälitystoimeksiannon yhteydessä ”Ostan Asuntoja” ja saat 5%:n alennuksen palkkiosta.

Asuntopehtoorin Blogista ajatuksia "Scarcity: Why Having Too Little Means So Much" -kirjasta

Lisätietoa löytyy osoitteesta asuntopehtoori.fi


Audible äänikirjat: Tämä linkki vie Suomea lähimmän Saksan Amazonin sivuille, jota kautta voi kokeilla Audiblea maksutta. Ensimmäinen äänikirja on ilmainen ja kokeilujakso kestää 1 kuukauden, jonka aikana seuraavat kirjat ovat kaikki 9,95 €. Sen jälkeen joka kuukausi yksi äänikirja 9,95 €. Kokeilujakson voi keskeyttää kuukauden aikana ja pitää sekä ilmaisen kirjan että kaikki 9,95 € hintaan ostetut kirjat. 

Storytel e- ja äänikirjat: Kokeile tästä Storyteliä ilmaiseksi kahden viikon ajan ilman sitoumuksia. Ilmaisen kokeilujakson päätyttyä voit jatkaa palvelua hintaan 16,99e/kk, jolla voit kuunnella ja lukea kirjoja niin paljon kuin haluat kiinteään kuukausihintaan.

Bookbeat e- ja äänikirjat: Lataa BookBeat-sovellus mobiililaitteeseesi. Kokeile tästä e- ja äänikirjapalvelua maksutta kahden viikon ajan. Ilmaisjakson päätyttyä voit jatkaa palvelua hintaan 16,90€/kk ja voit lopettaa tilauksen koska vain – ilman sitovia määräaikoja. Linkin kautta liittymällä tuet Ostan Asuntoja ilmaista sisällöntuotantoa.

* Adlibris, Bookbeat, Storytel ja Amazon.de -linkkien kautta paperi- tai äänikirjan tilaamalla hinta on sama mutta tuet hieman Ostan Asuntoja sisällöntuotantoa.