Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast


Jan 25, 2019

Tällä kertaa sain vieraaksi fanittamani Terhi Majasalmen, joka on auttanut ja inspiroinut monia suomalaisia tavoittelemaan ja saavuttamaan taloudellisia tavoitteita ja unelmia. 

Terhi on aloittanut oman varallisuutensa kasvattamisen nollasta. Tässä jaksossa keskustelemme paljon siitä, miten päättäväisyydellä voi saada aikaan isoja tuloksia, kunhan ymmärtää sen, että asiat vaativat pitkäjänteisyyttä. Pyrin kysymään Terhiltä asioita, joita en itse ollut kuullut tai lukenut. Jos mielikuvasi rajoittuu hienoa autoa ajavaan ja shamppanjaa nauttivaan varakkaaseen naiseen, kannattaa kuunnella ja laajentaa mielikuvaa.

Ja tietysti Terhin yksi keino vaurastumiseen on ollut asuntosijoittaminen.


Lisätietoa mainituista lähteistä, podcastin vieraasta ja hänen ajatuksistaan:

Terhi Majasalmi nettisivut

Varallisuusakatemia

Terhi Majasalmi, Unna Lehtipuu - Rikastasmo; Adlibris E-Kirja, BookBeat E-Kirja **

Terhi Majasalmi, Camilla Tuominen - Koululaisen rahakirja; Adlibris Sidottu

Terhi Majasalmi - Totuus taloudestasi; Adlibris Nidottu

Vauras Nainen Facebook

Terhi Majasalmi, Unna Lehtipuu - Rikastamo Podcast Supla:ssa

Terhi Majasalmi Twitter, Instagram, LinkedIn


Ostan Asuntoja Podcast -sponsori

Peab

Kiinnostaako sinua tarjota huolettomia uusia vuokrakoteja Suomen kasvukeskuksissa?

Peab on pohjoismainen yhteiskuntarakentaja, joka suunnittelee ja rakentaa tutkitusti* parhaan asiakastyytyväisyyden uusia koteja.

Asunnot sijaitsevat hyvillä paikoilla, ne suunnitellaan toimiviksi ja rakennetaan kunnolla täyttämään sijoitusasunnon omistajien tärkeimmät kriteerit. Huolettomuutta voi halutessaan lisätä ulkoistamalla vuokrauksen luotettavalle yhteistyökumppanille.

Peabin avainasiakkaana saat tiedot uusista kohteista sähköpostiisi ennen julkista ennakkomarkkinointia ja pääset varaamaan mieleisesi asunnon. Käy liittymässä helposti osoitteessa peabkoti.fi/avainasiakas.

Helmikuun 2019 loppuun mennessä liittyneiden kesken arvomme kaksi Ostan Asuntoja Podcastin vieraidenkin suosittelemaa Petri Roinisen ”Asunto – Elämäsi tärkein sijoitus” -kirjaa.

*EPSI Rating Uudisrakentaminen 2018 -tutkimus


** Adlibris ja Bookbeat, -linkkien kautta sekä kokeilujakson tilaamalla että paperi-, e- tai äänikirjan hankkimalla tuet hieman Ostan Asuntoja sisällöntuotantoa.

Bookbeat e- ja äänikirjat: Lataa BookBeat-sovellus mobiililaitteeseesi. Kokeile tästä e- ja äänikirjapalvelua maksutta kahden viikon ajan. Ilmaisjakson päätyttyä voit jatkaa palvelua hintaan 16,90€/kk ja voit lopettaa tilauksen koska vain.