Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast


Mar 1, 2019

"Ostan Asuntoja Podcast #29 – Vaimon ja Excelin kanssa asuntosijoittava Janne Pyrrö, osa 1" vieraana ollut Janne Pyrrö suositteli tämän kerran vierasta, kun kysyin häneltä ehdokkaita, jotka olisivat vasta aloittaneet asuntosijoittamisen

Mika Veijalaisen ikä alkaa 3:lla, mikä on myös sijoitusasuntojen määrä salkussa tällä hetkellä. Luvassa on kuitenkin aimo annos tiukkaa määrätietoisuutta osaamisella höystettynä, jonka pohjalta olen vakuuttunut, että sijoitusasuntojen määrä ei jää kolmeen.

Mikäli tykkäsit Janne Pyrrön jaksosta, todennäköisesti tykkäät tästäkin. Jos itsensä kehittäminen on vielä hieman vieras osa-alue, tästä saat paljon oppeja myös siltä saralta. Mika on minua yli 20 vuotta nuorempi mutta silti huomasin useampaan kertaan toteavani "hyvä neuvo" Mikan puhuessa. 


Lisätietoa mainituista lähteistä, podcastin vieraasta ja hänen ajatuksistaan:

Ilkka Koppelomäki - Uskalla innostua

Ilkka Koppelomäki - Goal Mapping

Simon Sinek - Start With Why; Adlibris Nidottu, Audible Äänikirja

Frank Martela - Elämän tarkoitus

Ilkka Koppelomäki - Saa mitä haluat

Janet Attwood - Passion Test

Varapuu - Taitavaksi rahan kanssa 

Suomen Asuntoneuvoja

Joonas Orava, Olli Turunen - Osta, vuokraa, vaurastu; Adlibris Sidottu, Adlibris E-kirja,* Blogi

Marko Kaarto - ”SijoitaAsuntoihin!Aloita,kehity, vaurastu”**

Robert Kiyosaki - Rich Dad Poor Dad;  Adlibris Nidottu, Amazon Kirja, Kindle, Audible * (suomenkieliseen löysin vain "kirja ei tilattavissa" -linkkejä)

Brian Mayne - Goal Mapping; Adlibris Nidottu, Adlibris E-kirja

Mikko Sjögren - Tunne taloutesi - tunnetaloutesi; Adlibris Nidottu

Mika Veijalainen LinkedIn, Facebook


Ostan Asuntoja Podcast -sponsori

Peab

Kiinnostaako sinua tarjota huolettomia uusia vuokrakoteja Suomen kasvukeskuksissa?

Peab on pohjoismainen yhteiskuntarakentaja, joka suunnittelee ja rakentaa tutkitusti* parhaan asiakastyytyväisyyden uusia koteja.

Asunnot sijaitsevat hyvillä paikoilla, ne suunnitellaan toimiviksi ja rakennetaan kunnolla täyttämään sijoitusasunnon omistajien tärkeimmät kriteerit. Huolettomuutta voi halutessaan lisätä ulkoistamalla vuokrauksen luotettavalle yhteistyökumppanille.

Ainoastaan avainasiakkaat saavat tiedon asuntosijoittajille suunnatuista erikoistarjouksista. Käy liittymässä helposti osoitteessa peabkoti.fi/avainasiakas.

*EPSI Rating Uudisrakentaminen 2018 -tutkimus


Ostan Asuntoja YouTube: Mitkä 7 kohtaa huomioida asuntosijoittaessa vieraalle paikkakunnalle? YouTube #51


* Adlibris ja Amazon.de -linkkien kautta paperi- tai äänikirjan tilaamalla hinta on sama mutta tuet hieman Ostan Asuntoja sisällöntuotantoa.

** Marko Kaarton kirja ylläolevan linkin kautta Ostan Asuntoja -lukijoille vakiohintaan 29,70 €. Linkin kautta tilaamalla tuet myös Ostan Asuntoja sisällöntuotantoa.