Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast


Jul 19, 2018

Käymme alkuun Ronin kanssa 20 minuuttia keskustelua sosiaalisesta mediasta, joka kannattaa ehdottomasti kuunnella. Lisäksi puhumme kiinteistönvälittämisestä ja asuntosijoittamisesta. 

Podcastissa mainitut tiedon ja opiskelun lähteet:

Gary Keller, Jay Papasan - The One Thing; Ad Libris Pokkari, Adlibris Sidottu, Amazon Kirja, Audible, Kindle *

Hal Elrod - The Miracle Morning; Adlibris Pokkari, Adlibris Nidottu, Audible Äänikirja

Hal Elrod - Aamun Ihme; Adlibris Nidottu

Blogikirjoitus: Tarina hurjasta arviokäynnistä

BiggerPockets Podcast

Robert Kiyosakin kirjat, Rich Dad Poor Dad;  Adlibris Nidottu, Adlibris E-Kirja, Amazon Pokkari, Audible * (suomenkieliseen löysin vain "kirja ei tilattavissa" -linkkejä)

Roni Arvonen nettisivut, jossa Blogi, Twitter, LinkedIn, Facebook

Ostan Asuntoja Podcastia voi tilata, ladata ja kuunnella Apple Podcastsin, SoundCloudin, Spotifyn, Stitcherin ja Google Podcastsin kautta.

Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

Asuntopehtoori

Asuntopehtoori on vuokranantajan perustama yritys, joka tarjoaa vuokravälitystä alkaen 500 euron palkkiolla, johon sisältyy ensimmäisen vuoden ajalta vuokratakuu. Mainitse vuokravälitystoimeksiannon yhteydessä ”Ostan Asuntoja” ja saat 5%:n alennuksen palkkiosta.

Tarjolla on myös “avaimet käteen” vuokra-asunnon hallinnointipalvelua 35 euron kuukausihinnalla Tampereella ja sen lähialueilla. Näin voit ulkoistaa sijoitusasuntosi vuokraustoiminnan kokonaisuudessaan. Lisätietoa asuntopehtoori.fi

Asuntopehtoorin Blogista: Miten kasvaa asuntosijoittajana?

* Adlibris- tai Amazon -linkkien kautta paperi- tai e-kirjan tilaamalla hinta on sama mutta tuet hieman "Ostan Asuntoja" -sisällöntuotantoa.