Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast


May 24, 2019

Nyt on taas mielenkiintoista asuntosijoitustarinaa tarjolla, kun Hannu Airila kertoo, miten hän on onnistunut ostamaan, rahoittamaan, remontoimaan ja vuokraamaan asuntoja siten, että parissa vuodessa hän on kasvattanut toimintaansa siten, että on yhden asunnon vuokraamisen sijaan mukana vuokraamassa sataa asuntoa.

Osassa 1 käytiin läpi Hannun taustaa ja sitä, miten 6 asunnon ostosuunnitelma muuttui kokonaisen taloyhtiön ostamiseen ja miten rahoitettiin.

Yhdestä sataan asuntoon 2 vuodessa tarkasti suunnistaen – Hannu Airila osa ½ – Ostan Asuntoja Podcast #47

Tässä jaksossa tarina jatkuu siitä, miten Hannu kumppaneineen aikoo pärjätä Kuopion asuntomarkkinoilla erilaisin vuokrakodissa asumiseen liittyvien palvelukonseptien avulla. Vakio-osassa 3 Hannu kertoo, vaatiiko huippu-urheilu sitä kuuluisaa tahdonvoimaa, joka uuden vuoden lupauksen tehneiltä helmikuussa loppuu vai mikä saa laittamaan lenkkitossut jalkaan, kun räntää sataa vaakasuorassa. Ja miten tämä liittyy asuntosijoittamisessa menestymiseen.


https://flatco.fi/palvelu/

Flatco, palvelu, jonka avulla hoidat toistuvat vuokranantajan rutiinit joustavasti ja tehokkaasti, tarjoaa nyt kaikki jaksot kuunneltavaksi myös SoundCloudinkautta.


Kiitos Ostan Asuntoja Podcast -sponsorille:

Kiinnostaako sinua tarjota huolettomia uusia vuokrakoteja Suomen kasvukeskuksissa?

http://peabkoti.fi/avainasiakas

Peab on pohjoismainen yhteiskuntarakentaja, joka suunnittelee ja rakentaa tutkitusti* parhaan asiakastyytyväisyyden uusia koteja.

Asunnot sijaitsevat hyvillä paikoilla, ne suunnitellaan toimiviksi ja rakennetaan kunnolla täyttämään sijoitusasunnon omistajien tärkeimmät kriteerit. Huolettomuutta voi halutessaan lisätä ulkoistamalla vuokrauksen luotettavalle yhteistyökumppanille.

Ainoastaan avainasiakkaat saavat tiedon asuntosijoittajille suunnatuista erikoistarjouksista. Käy liittymässä helposti osoitteessa peabkoti.fi/avainasiakas.

Lue Peabin sivuilta: Asuntosijoittaminen uudiskohteisiin


Lisätietoa mainituista lähteistä, podcastin vieraasta ja hänen ajatuksistaan:

Ostan Asuntoja Podcast #38 – “Olen Vuokranantaja ja ylpeä siitä” – Pia Helkiö

Nuppineula nettisivut

Asuntosalkunrakentaja.fi

Sijoitusasunnot.com

Ruuhi Invest nettisivut

FRG Group nettisivut

Kim Väisänen - Väärää yrittämistä; Adlibris** Sidottu, E-Kirja

Hannu Airila Facebook


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

sijoitusasunnot.com

"Sijoitusasunnot.comtarjoaa hyvätuottoisia sijoitusasuntoja alle markkinahintojen ja arvokasta tietoa sekä ajankohtaisia näkemyksiä asuntosijoittamisesta. Käy katsomassa uusimmat kohteet, liittymässä sähköpostilistalle, lataamassa ilmaiset asuntosijoittajan työkalut ja katsastamassa uusimmat artikkelit osoitteesta www.sijoitusasunnot.com!”

Toimitusjohtaja Henri Neuvosen blogikirjoitus siitä, miten apua voi pyytää ja saada: "Älä syytä säätä, jos tuulipuvussa tulee kylmä"


Ostan Asuntoja YouTube: Miten uudiskohteen rahoitusvastike toimii vuokratulon verotuksessa? YouTube #63

Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Vakuus – välttämätön paha vai hyvä vuokralaisen motivaattori – Blogi #151


* Peab jo kolmatta kertaa peräkkäin ykkönen

** Adlibris -linkkien kautta paperi- tai e-kirjan tilaamalla hinta on sama mutta tuet hieman "Ostan Asuntoja" -sisällöntuotantoa.