Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast


Mar 15, 2022

Osa kokemattomista asuntosijoittajista näyttäisi olevan peloissaan tai ainakin hämmentyneitä siitä, pitäisikö sijoitusasunnot laittaa myyntiin ja varaukset uudiskohdeasunnoista perua, jos ne ohjauskorotkin nyt nousee 0,25 %-yksikköä, kun inflaatiota laitetaan kuriin.

Pörssissä tekno-osakkeiden ja muiden kasvuosakkeiden kurssit laskee kymmeniä prosentteja. Mitä, jos omana "asuntosijoittamisen strategiana" oli markkinahintojen nousu ja keskuspankki ei enää elvytä? Mitä, jos risk-off onkin nyt uusi trendi eikä kasvusijoittaminen enää ole muodissa? Jos arvo-osakkeet tulee muotiin, ja niissähän sitä kassavirtaa käytetään, onko markkinahintojen nousustrategia asuntosijoittamisessa nyt väärä? 

Tänä tiistaina yritän vähän rauhoitella kaikkia asuntosijoittajia näkemään sen, että kaikki asuntosijoittaminen on pörssislangilla arvosijoittamista.


Piristystä ja Joensuuta Satu Lukin Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #193

Mitä markkinakehitystrendejä tavallinen asuntosijoittaja voi nyt seurata? – Blogi #298

Minkälaisia asuntosijoituksia aloittelijana välttäisit nyt? – Tiistaiaudio #209


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

 

OVV_logo

 

Vuokraustoiminta on tärkeä osa asuntosijoittamista. Ajan tai taitojen puuttuessa sen voi ulkoistaa OVV:n ammattilaiselle oli kyseessä sitten yksittäinen vuokra-asunto tai suursijoittajan asuntosalkku.

Mikäli haluat vain keskittyä nauttimaan sijoitusasuntosi tuotosta, OVV Kokonaispalvelu on sopiva vaihtoehto. Se on kaiken kattava ”avaimet käteen” -konsepti, jossa OVV hoitaa kaiken vuokrasuhteen alusta loppuun myöntäen vuokratakuun koko vuokrasuhteen ajalle. Jos vuokralainen ei maksaisi vuokraansa, paikallinen OVV:n toimisto maksaa sen.

Mikäli haluat apua hyvän vuokralaisen löytämisessä mutta hoidat vuokrasuhteen hallinnan itse, OVV Vuokravälityspalvelu on oikea vaihtoehto.

OVV palvelee ja neuvoo koko vuokrasuhteen ajan. OVV.com

OVV Asuntopalvelut Instagram, Facebook

Vuokranantajan nelikenttä – yrittäjä Ville Vesterinen Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #185