Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast


Dec 28, 2021

Kovakantinen joulun välipäiviksi on aina hyvä sulatteluvaihtoehto. Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjan toista painosta saa nyt jouluruuansulatushintaan 39,70€, mikä on 40 % alle käyvän markkinahinnan, mutta joululahjatarjouksen kanssa saman hintainen. Asuntosijoituskirja.fi on sivu, josta löytyy tilauslinkki verkkokauppaan, jossa käytä alennuskoodia ”JOULULAHJA”.


Aamulehti kirjoitti: “Tamperelainen Miika Vuorensola, 41 vuotta, tajusi 16 vuotta sitten, miten asunnoilla tehdään rahaa” - Nyt hän omistaa Pirkanmaalla liki 100 asuntoa.” - Moni omasta mielestään Vuorensolaa fiksumpi 0 sijoitusasunnon kokemuksella, onnistui ensin välttämään kokonaan sen, että diplomi-insinööri Vuorensola oli tajunnut asian 16 vuotta sitten ja nyt hän omistaa liki 100 asuntoa. Sen sijaan moni tiesi, että pankkiirin täytyy olla idiootti ja vain se yhdistettynä Vuorensolan osaamattomuuten mahdollistaa varman konkurssin ainekset.

Junat kulkee, koirat haukkuu

Ei mulla tietenkään ole mitään takuuta siitä, etteikö Huru tai Vuorensola pankkiireineen olisi jonain päivänä konkurssissa. Sen kuitenkin tiedän, ettei osaamista menetä konkurssissa, ja on sitten yhtä konkurssia viisaampi jatkamaan.

Käyn tällä videolla ensin tuttujen esimerkkien kautta läpi sitä, ettei kaikki ihan tule sillä, että kohtaa löperön pankkiirin, vaan vuosia tai toista vuosikymmentä on opeteltu ja tehty töitä ilman, että toimittajat on soitelleet lehtijuttuja varten. Sitten perustelen vähän konkreettisemmin, miksi sitä aikaa pitää varata ja miksi sitä ei voi minimiin typistää.


Haastattelin eilen Ville Vesteristä, joka on asntosijoittaja ja OVV-yrittäjä Lappeenrannasta. Tämä oli Villen toinen vierailu Ostan Asuntoja Podcastiin. Käy kuuntelemassa Villen ensimmäinen jaastattelu. Näin saat eniten irti toisen vierailukerran sisällöstä, kun se vuoden 2022 alkupuolella ilmestyy.

Asuntosijoittamista, vuokraustoimintaa, yrittämistä, Lappeenrantaa – Ville Vesterinen Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #49


Asuntosijoittajan loppuvuoden tehtävälista – Blogi #286 


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

Asuntopehtoori Asuntopehtoori tarjoaa asiakkailleen vuokravälitystä, vuokra-asuntojen hallinnointia ja asuntomyyntiä sekä isännöintiä ympäri Suomen. Huolenpitopalvelulla ulkoistat vuokrasuhteen hoidon Asuntopehtoorille, joka takaa vuokrat koko vuokrasuhteen ajan ja hoitaa asuntoon liittyvät käytännön asiat. Vuokravälityksen Asuntopehtoori hoitaa edullisesti 12 kuukauden vuokratakuulla. Asuntopehtoori Isännöinti tarjoaa nykyaikaista ja tehokasta isännöintiä, jolla pystytään nostamaan taloyhtiöiden arvoa.Lisätietoa asuntopehtoori.fi Asuntopehtoorin Blogista: Asuntopehtoorin vuosi 2021