Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast


Mar 29, 2022

Sain tällaisen kysymyksen, johon esitän pari ylätason perustelua, miksi näin on toimittu ja jatkossakin toivottavasti kannustetaan toimimaan: "Olen törmännyt muutamiin taloyhtiöihin, joissa vanhaan taloon on perustettu uusi yhtiö, jolloin taloyhtiöllä on yhtiölainaa sen perustamisesta. Eli yhtiö on uudempi kuin varsinainen rakennus. Olisi kiva kuulla pohdintoja, miksi näin tehdään?"

Samalla kuulutus podcastvieraaksi sellaiselle henkilölle, joka juridisesti ja verotuksellisesti ymmärtäisi asiaa perusteellisemmin ja osaisi keroa ja vastata kysymyksiin tavalla, jota tavallinen vuokranantaja ja asuntosijoittaja ymmärtää. 


Asuntosijoittajan veroilmoitus ja verojen laskeminen 2022 – Blogi #300

Taloyhtiöiden haasteita ratkotaan parhaiten yhdessä – Isännöintiliiton Tuomas Viljamaa Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #195


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

sijoitusasunnot.com

Sijoitusasunnot.com tarjoaa hyvätuottoisia sijoitusasuntoja alle markkinahintojen ja arvokasta tietoa sekä ajankohtaisia näkemyksiä asuntosijoittamisesta. Käy katsomassa vuodelle 2021 päivittyneet nettisivut, uusimmat kohteet, liittymässä sähköpostilistalle, lataamassa ilmaiset asuntosijoittajan työkalut ja katsastamassa uusimmat artikkelit osoitteesta sijoitusasunnot.com.

Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.com:lta

Tosi laadukas opas: Sijoitusasunnon valokuvaus ja kuvien editointi nykyaikaisella kännykällä

Pistä muuten Sijoitusasunnot.com YouTube -kanava tilaukseen

Blogista: ”Kohde sopii hyvin sijoittajalle, ensiasunnon ostajalle, pariskunnalle, opiskelijalle kuin eläkeläisellekin!”