Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast


Apr 5, 2022

No vastaushan on tietysti toisten rahaa. Vakavasti ottaen, asia on tosiaan juuri noin, mutta toisilta ei rahaa tuosta vaan saa.

Jokaisessa onnistuneessa asuntosijotuksessa pitäisi olla mukana aikaa, osaamista ja rahaa. Nyt kysyjä haluaa pohdittavaksi aihetta, kun sitä rahaa ei ole, mutta aikaa ja kenties osaamista tai ainakin intoa oppia ja tehdä olisi sitäkin enemmän. Käyn läpi 4 erilaista keinoa, joiden avulla voisi päästä asuntosijoituskohteeseen kiinni ilman omaa rahaa tai muuta vakuutta kuin itse ostettava kohde.


Asuntosijoittajan veroilmoitus ja verojen laskeminen 2022 – Blogi #300 

Asuntosijoittajan ja vuokranantajan 2021 veroilmoitus OmaVerossa – Blogi #301

Vuokrasi 300 asuntoa vuodessa Sofia Savimäki Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #197


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

OVV_logo

Vuokraustoiminta on tärkeä osa asuntosijoittamista. Ajan tai taitojen puuttuessa sen voi ulkoistaa OVV:n ammattilaiselle oli kyseessä sitten yksittäinen vuokra-asunto tai suursijoittajan asuntosalkku.

Mikäli haluat vain keskittyä nauttimaan sijoitusasuntosi tuotosta, OVV Kokonaispalvelu on sopiva vaihtoehto. Se on kaiken kattava ”avaimet käteen” -konsepti, jossa OVV hoitaa kaiken vuokrasuhteen alusta loppuun myöntäen vuokratakuun koko vuokrasuhteen ajalle. Jos vuokralainen ei maksaisi vuokraansa, paikallinen OVV:n toimisto maksaa sen.

Mikäli haluat apua hyvän vuokralaisen löytämisessä mutta hoidat vuokrasuhteen hallinnan itse, OVV Vuokravälityspalvelu on oikea vaihtoehto.

OVV palvelee ja neuvoo koko vuokrasuhteen ajan. OVV.com

OVV Asuntopalvelut Instagram, Facebook

Vuokranantajan nelikenttä – yrittäjä Ville Vesterinen Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #185

Piristystä ja Joensuuta Satu Lukin Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #193