Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast


Feb 22, 2022

Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjaan alennuskoodi "KOTIMATKA”, jolla saa 30 %:n alennuksen kirjan kovakantisesta versiosta kirjan nettisivuilta. E-kirja löytyy nyt ainakin Suomalaisen verkkokaupastaAdlibriksestä ja booky.fi:stä.


Kysymyksen tarkoituksenahan on taas herättää asuntosijoittaja huomaamaan, ettei asuntosijoittajan strateginen valintapari ole laisinkaan markkinahinnan nousun ja markkinahinnan laskun välillä.

Strateginen valinta tehdään esimerkiksi vuokraustoiminnan sisältämän asuntosijoittamisen tai vuokraustoimintaa sisältämättömän flippauksen välillä. Yleisohje on, että kannattaa opetella ensin yksi strategia hyvin, jonka jälkeen voi "osta ja pidä" -asuntosijoittajana opetella flippausta omistusasujan tarpeisiin remontoiden ja myyden tai flippaaja voi tutustua vuokraustoiminnan maailmaan.

Tällä kertaa pohdin vähän sitä, mitä asuntosijoittajan kannattavuudelle on viimeisen parin vuoden aikana tapahtunut sen eri elementtien kautta tarkastellen. Tämän pitäisi tuoda selkeyttä ja rauhallisuutta ajatella asuntosijoitustaan pitkäjänteisesti pelkäämättä tai panikoitumatta. Toivottavasti joitain uusia oivalluksiakin.


Antti Rintasen Kotimatka Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #189

Asuntosijoitustavoitteeni 2022 – Blogi #295

Mitä tapahtuu, kun asuntomarkkinat viilenee? – Tiistaiaudio #206


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

Asuntopehtoori Asuntopehtoori tarjoaa asiakkailleen vuokravälitystä, vuokra-asuntojen hallinnointia ja asuntomyyntiä sekä isännöintiä ympäri Suomen. Huolenpitopalvelulla ulkoistat vuokrasuhteen hoidon Asuntopehtoorille, joka takaa vuokrat koko vuokrasuhteen ajan ja hoitaa asuntoon liittyvät käytännön asiat. Vuokravälityksen Asuntopehtoori hoitaa edullisesti 12 kuukauden vuokratakuulla. Asuntopehtoori Isännöinti tarjoaa nykyaikaista ja tehokasta isännöintiä, jolla pystytään nostamaan taloyhtiöiden arvoa. Lisätietoa asuntopehtoori.fi

Blogista: Asuntosijoittaja Harri Vuollen haastattelu