Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast


Aug 28, 2022

“Tarvitseeko asuntosijoittaja akateemista tutkintoa? Ei, mutta koulutus on välttämätön. Marko ja Harri ovat tehneet huipputeoksen, lumipalloefektin. Se on suomalainen koulutuskirja Sinulle - Ota koppi!" - Asuntokonkari Suomen Vuokranantajien Helsingin aluepäällikkö Heikki Karu antoi tämän palautteen kirjasta.

Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjan alennuskoodilla "KOTIMATKA” saa 30 %:n alennuksen kirjan kovakantisesta versiosta kirjan nettisivuilta.


Sain muistutuksen, kiitos muistuttajalle, että joskus aikoinaan olen saanut Ostan Asuntoja Podcastin puolella ehdotuksen lukea vanhoja Ostan Asuntoja Blogin kirjoituksia ääneen.

Otsikon aiheesta on tasaisesti tullut kyselyjä ja se on kenties ajankohtaisempi kuin vuosikausiin tai -kymmeneen. Vuorossa Blogi #142 maaliskuulta 2019.

Muuta tuoretta sisältöä:

Tiedä, miten asuntosijoituksesi kannattaa – Blogi #321

Voiko “massive action” auttaa asuntosijoittamisessa? – Blogi #320

Unelmatarhaa ja remppaa ADHD-vauhdilla Miia Roukala Osa 2 – Ostan Asuntoja Podcast #217

10X Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjan myynti – Tiistaiaudio #231


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

Asuntosalkunrakentaja.fi

Asuntosalkunrakentaja.fi on asuntosijoittajille tarkoitettu sivusto, jossa voit tankata tietoa asuntosijoittamisella vaurastumisesta sekä artikkeleista että ladattavasta E-kirjasta. Voit myös liittyä sisäpiiriin, jota kautta pääset käsiksi hyviin sijoitussuntoihin alle markkinahintojen. Tutustu sivustoon Asuntosalkunrakentaja.fi

Etukäteisvinkit uusista kohteista saa seuraamalla Asuntosalkunrakentajia Twitterissä tai Facebookissa.

MUISTUTUS oletko opiskellut kesällä Asuntosalkunrakentaja.fi Blogista sijoitusasuntojen remonteista?