Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast


Jun 21, 2022

Kesäaiheisen Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjan alennuskoodi "KOTIMATKA”, jolla saa 30 %:n alennuksen kirjan kovakantisesta versiosta kirjan nettisivuilta 


Viime sunnuntaina pohdin blogissa sitä, Voisiko ”1 %-yksikkö lisää korkoa laskee 10 % asunnonostajan kykyä maksaa asunnosta” -nyrkkisääntö toimia?

Nyt nappasin tämän tiistain pohdinnan aiheen ja vääristelen sitä. Tämä sanonta tarkoittaa käytännössä sitä, että vuokra-asuntojen tarjonta ylittää kysynnän. Aikaisemmin vuokranantajalla oli varaa valita eli epämukava tilanne, kun asuntoja oli 1 ja hyviä vuokralaisia 3, joista kahdelle piti tuottaa pettymys. Kun vuokralaisella on ns. varaa, silloin hänellä on 3 vuokra-asuntoa ja usein 3 vuokranantajaa valittavanaan.

Mutta onko vuokralaisella vähemmän euroja, joiden avulla valintaa tehdään? Ja onko vuokranantajalla varaa siihen jos vuokralaisella on varaa? Näitä pohdin tänään.


Tellu esikoiskirjailija Uotila Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #207


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

sijoitusasunnot.com

Sijoitusasunnot.com tarjoaa hyvätuottoisia sijoitusasuntoja alle markkinahintojen ja arvokasta tietoa sekä ajankohtaisia näkemyksiä asuntosijoittamisesta. Käy katsomassa vuodelle 2021 päivittyneet nettisivut, uusimmat kohteet, liittymässä sähköpostilistalle, lataamassa ilmaiset asuntosijoittajan työkalut ja katsastamassa uusimmat artikkelit osoitteesta sijoitusasunnot.com.

Tosi laadukas opas: Sijoitusasunnon valokuvaus ja kuvien editointi nykyaikaisella kännykällä

Pistä muuten Sijoitusasunnot.com YouTube -kanava tilaukseen

Blogista: Sijoitusasunnon myyminen - näin onnistut!

Henri Neuvonen sadasta tuhanteen miljoonaan Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #203