Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast


Jul 26, 2018

“Jos sulla ei ole tavoitteita, et ikinä saavuta niitä” sanoo tämän kerran vieras. Sen lisäksi, että minulle suositeltiin tämän kerran vierasta, bongasin sijoitusovi.com:in haastattelusta vieraan itsensä sanomana, että hän on elänyt ns. kädestä suuhun ja välillä useammankin tonnin luottokorttiveloissa. Hän on tehnyt aikaimoisen taloudellisen täyskäännöksen ja vieläpä lyhyessä ajassa ja tarinat on mielenkiintoisia.

Sannan kanssa juteltiin, miten hän onnistui oman taloutensa täyskäännöksessä. Lisäksi käydään mielenkiintoisia keskusteluja, miten Sanna saa sijoituksensa tuottamaan positiivista kassavirtaa pääkaupunkiseudullakin korkeasta velkavivusta huolimatta.


Ostan Asuntoja Podcastia voi tilata, ladata ja kuunnella Apple Podcastin, Spotifyn, Stitcherin ja SoundCloudin kautta. SoundCloudissa toistaiseksi vain 3 uusinta jaksoa $144 vuosimaksun takia.


 

Podcastissa mainitut tiedon ja opiskelun lähteet: 

“Osta, vuokraa, vaurastu” -kirja

"#rahapodi" -podcast

"Taloustaito" -lehti

"Nina ja Tellu Rahamania" -YuoTube tai SoundCloud 

Bookbeat ja Storytell -äänikirjat Tony Robbins

Facebook "Vauras nainen” -yhteisö 

Nettisivut https://www.sannaspårman.fi/fi/ josta löytyy myös blogi ja tiedot valmennuksista ja koulutuksista

Twitter@SparmanSanna

LinkedInSanna Spårman

Tämän "Ostan Asuntoja Podcast" -jakson sponsoroi:

Asuntosalkunrakentaja.fi

Asuntosalkunrakentaja.fion asuntosijoittajille tarkoitettu sivusto, jossa voit tankata tietoa asuntosijoittamisella vaurastumisesta sekä artikkeleista että ladattavasta E-kirjasta. Voit myös liittyä sisäpiiriin, jota kautta pääset käsiksi hyviin sijoitusasuntoihin alle markkinahintojen.

Tutustu sivustoon Asuntosalkunrakentaja.fi

Tuorein "Lyhennysvapaa taloyhtiölainassa – hyvä vai huono juttu?"-kirjoitus asuntosalkunrakentajat.fi -sivustolta