Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast


Sep 27, 2022

Mikäli toimit asuntosijoittajien ja vuokranantajien parissa, Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirja on lahjainvestointi, joka voi kasvattaa omaa liiketoimintaasi asiakkaiden lumipallon kasvaessa nopeammin. Jos isompi tilausmäärä kiinnostaa, ole yhteydessä harri@ostanasuntoja.com.


Kiitos sponsoreille Asuntosalkunrakentaja.fi ja Asuntosijoitusapuri


Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjan 5. luku käsittelee alle markkinahinnan ostamista 33 sivun verran. Tänään luen alkuosan tästä luvusta.

Kirjan 5. luku kertoo ensin, miten päästä alle markkinahinnan ostamisen perustasolle. Sitten käsitellään asuntoa myyvien stressitilanteita, joita teoriaosion jälkeen avataan yhdeksän motivoituneen myyjän käytännön esimerkin avulla. Sitten edetään verkostoitumiseen keinona löytää alle markkinahintaisia sijoitusasuntoja, jonka jälkeen pohditaan alle markkinahintaisten sijoitusasuntojen löytämistä omin aktiivisin keinoin. Viimeisessä alaluvussa käsitellään neuvotteluperiaatteita motivoituneiden myyjien kanssa. Kirjan jokainen luku päättyy “tärkeimmät opit” -tiivistykseen.

Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjasta olen tähän mennessä lukenut otoksia toisesta luvusta “Asuntosijoittamisen lumipalloefektin perusopit”, kolmannen luvun  “Asuntosijoittajan tunnusluvut” alusta ja neljännestä luvusta, jossa käydään perusteellisesti läpi “Asuntosijoittamisen kannattavuuden peruselementit”.

Suomen Vuokranantajat ry:n toiminnanjohtaja Sanna” Hughes antoi seuraavan palautteen kirjasta:

Harrin ja Markon kirja toimii erinomaisena tiedonlähteenä toimintansa kasvattamiseen tähtäävälle asuntosijoittajalle ja sisältää asioita, joita ei ole tietääkseni ainakaan Suomessa julkaistu kirjan muodossa aikaisemmin. Kirja herätti paljon ajatuksia, ja useampaan kohtaan tuli palattua vielä jälkeenpäin uudelleen. Pidin erityisesti siitä, että kirjoittajat olivat konkretisoineet lumipalloefektin etenemistä esimerkkilaskelmilla ja teksti sisälsi myös Harrin ja Markon omia kokemuksia. Kirjan toinen osa rakennuttamisesta tuo paljon ajateltavaa asuntosijoittajalle ja lisää hänen ymmärrystään rakennusprojektin eri vaiheista ja kustannuselementeistä."


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

Asuntosalkunrakentaja.fi

Asuntosalkunrakentaja.fi on asuntosijoittajille tarkoitettu sivusto, jossa voit tankata tietoa asuntosijoittamisella vaurastumisesta sekä artikkeleista että ladattavasta E-kirjasta. Voit myös liittyä sisäpiiriin, jota kautta pääset käsiksi hyviin sijoitussuntoihin alle markkinahintojen. Tutustu sivustoon Asuntosalkunrakentaja.fi

Etukäteisvinkit uusista kohteista saa seuraamalla Asuntosalkunrakentajia Twitterissä tai Facebookissa.

MUISTUTUS oletko opiskellut Asuntosalkunrakentaja.fi Blogista sijoitusasuntojen remonteista?


Selaatko jatkuvasti asuntoja netissä? Lasketko tunnuslukuja naputtelemalla asunnon tiedot Exceliin? Automatisoi tunnuslukujen laskenta Asuntosijoitusapurilla. Asuntosijoitusapuri laskee puolestasi vuokratuottoprosentin, kassavirran ja muita tunnuslukuja reaaliaikaisesti asunnon myynti-ilmoituksen viereen.

Kokeile kuukausi ilmaiseksi koodilla HURU. Tutustu ja tilaa osoitteessa asuntosijoitusapuri.fi.


Klik Asuntovuokraus Oy on 1. välittäjä, joka tilasi laatikollisen Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjoja. Yrittäjä Mikael Suominen: ”Meillä Klik Asuntovuokrauksessa asiakkuudet nähdään pitkäaikaisina onnistumisen myötä toistuvina ja lisääntyvinä toimeksiantoina. Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjan opit tukevat tätä ajattelua ja tilasimme erän kirjoja asiakkaillemme”. Jos suurempi tilausmäärä kiinnostaa, kysy lisää harri@ostanasuntoja.com.

Yhden kovakantisen kirjan tilaaminen onnistuu asuntosijoituskirja.fi -sivuilta ja koodilla KOTIMATKA saa 30 %:n alennuksen.


Ostan Asuntoja TikTok