Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast

Nov 30, 2018

Tuomas Mäkelä kertoo oman mielenkiintoisen ja ainakin minut mukaansa temmanneen asuntojen, asuntosijoittamisen ja asumisen ympärille kietoutuvan inspiroivan tarinansa Hesburgerissa tienatusta alkupääomasta lähtien. Mikäli osa 1 on vielä kuuntelematta, aloita sillä.

Tässä jaksossa puhutaan enemmän...


Nov 23, 2018

Tuomas Mäkelä kertoo oman mielenkiintoisen ja ainakin minut mukaansa temmanneen asuntojen, asuntosijoittamisen ja asumisen ympärille kietoutuvan inspiroivan tarinansa Hesburgerissa tienatusta alkupääomasta lähtien.

Juttu etenee siihen, miten Tuomas yhdessä silloisen tyttöystävänsä, nykyisen vaimonsa kanssa...


Nov 16, 2018

Maria Friström on monelle Instagramia käyttävälle ja asuntosijoittamisesta kiinnostuneelle tuttu hauskoista ja mielestäni inspiroivista kuvista. Siksi pyysin Marian Ostan Asuntoja Podcastin vieraaksi, jotta saisin kuulla enemmän taustoja kuvien kulisseista. Jos et kuunnellut osaa 1, aloita sillä Ostan Asuntoja...


Nov 9, 2018

Maria Friström on monelle Instagramia käyttävälle ja asuntosijoittamisesta kiinnostuneelle tuttu hauskoista ja mielestäni inspiroivista kuvista. Siksi pyysin Marian Ostan Asuntoja Podcastin vieraaksi, jotta saisin kuulla enemmän taustoja kuvien kulisseista.

Haastattelusta tulikin mielenkiintoinen eikä...


Nov 1, 2018

Viime viikon osassa 1 käytiin keskustelua Sijoitusasunnot.com yrittäjän ja toimitusjohtajan Henri Neuvosen kanssa. Tänään jatketaan keskustelua enemmän asuntosijoittaja Henri Neuvosen näkökulmasta. 

Tässä jaksossa kuulet mm., mikä asuntosijoittamisen oppikurssi maksoi Henrille 200 000 euroa ja mitä kaikkea...