Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast

Jul 31, 2020

Ville Vähäkosken asuntosijoitussalkussa on yhä ensimmäinen vuonna 2003 omaksi kodiksi hankittu asunto, jossa hän ehti asua 3 kuukautta ennen kuin työ vei toiselle paikkakunnalle ja vuokranantajan ura alkoi.

Osassa 1 käydään Villen tarinan vaiheiden kautta sitä

  • kuinka pitkään vuokranantajana toimimisen...


Jul 24, 2020

Jaksossa #102 vieraana ollut varallisuusvalmentaja Minna Nikula saattoi Janan ja Huru-ukon yhteen Ostan Asuntoja Podcastin studioon. Otsikosta voi toki päätellä, että Jana on todennäköisesti pitkälle vievän asuntosijoittajauransa alkupuolella. Siitä ei kannata kuitenkaan hätiköiden todeta, että jakso on vain...


Jul 17, 2020

Jaksossa #102 vieraana ollut varallisuusvalmentaja Minna Nikula saattoi Janan ja huru-ukon yhteen Ostan Asuntoja Podscastin studioon. Otsikosta voi toki päätellä, että Jana on todennäköisesti pitkälle vievän asuntosijoittajauransa alkupuolella. Siitä ei kannata kuitenkaan hätiköiden todeta, että jakso on...


Jul 10, 2020

Olipa mielenkiintoinen kokemus, kun omalla podcastjuontajan urallani pääsin kokeilemaan ensimmäistä kertaa kahden henkilön haastattelua samanaikaisesti. Vieraat olivat sen verran hyviä, että tuskin onnistuin sanomaa pilaamaan. Tsekkaa Osa 1 ennen tämän osan kuuntelua.

BA3D7DD4-F18A-4CB8-8DCC-44C9B73AE233_1_201_a

Anttoni 27, kuvassa hieman partaisempi, ja...


Jul 3, 2020

Olipa mielenkiintoinen kokemus, kun omalla podcastjuontajan urallani pääsin kokeilemaan ensimmäistä kertaa kahden henkilön haastattelua samanaikaisesti. Vieraat olivat sen verran hyviä, että tuskin onnistuin sanomaa pilaamaan.

Anttoni 27, kuvassa hieman partaisempi, ja Waltteri 25, partaansa 2 vuotta vähemmän...