Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast

Aug 31, 2021

”Osta ja pidä” -asuntosijoittamisen konseptiin kuuluu pitkäjänteinen omistaminen. Lisäksi oletetaan, että kohdemarkkinat sijaitsevat Suomessa eli tähän asuntosijoittamisen konseptiin kuuluu oleellisena myös vuokraustoiminta.

Osta ja pidä -asuntosijoittajan yhteys mikromarkkinaan on erilainen kuin...


Aug 27, 2021

Pesäpalloakin pelannut Esa Kejonen oli aikoinaan Ostan Asuntoja Podcastin vieraana ja suositteli silloin 7 SM-kullan Jimi Heikkistä vieraaksi. 

Jimi Heikkinen oli huippu-urheilija, lopetti huippu-urheilun, on taas huippu-urheilija sekä on toiminut yrittäjänä ja myyntimiehenä koko sen ajan. Hän on myös...


Aug 24, 2021

"Osakesijoittamiseenkin saa nykyään velkavipua" on tänä päivänä mahdollinen vasta-argumentti henkilölle, joka haluaa todistella, miksi asuntosijoittaminen on siltäkin osin etunsa menettänyt tai vieläkin huonompaa osakesijoittamiseen verrattuna.

Osakesijottajana minulla ei ole tarvetta lähteä tähän...


Aug 20, 2021

Pääsin itse haastattelemaan Matias Savolaista Ostan Asuntoja Podcastin jaksossa #100. Kun Matias kirjoittaa blogikirjoituksia, luen aina innolla hauskoja juttuja, joissa on sijoittajalle arvokkaita ajatuksia huumorilla kerrottuna.

Muistin, että Jenni Witikkalan vanhoissa Radio Ravun jaksoissa olisi myös Matias...


Aug 17, 2021

Vaurastumisen Vuosi -blogia pitävä Päivi Elomaa esitti tämän kysymyksen Ronja Romsille ja kirjoitti Ronjan vastauksista hyvän blogikirjoituksen.

Tämä on 6. Ostan Asuntoja Tiistaiaudio. Jokainen näistä kuudesta on noussut Apple Podcastsin Business -kategoriassa kuuntelutilastossa sijalle 1. Positiivista...