Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast

Aug 28, 2020

Orava ei ole enää REIT ja eikä Oravaa sellaisenaan enää ole. Monien vaiheiden kautta pörssistä löytyy Ovaro Kiinteistösijoitusyhtiö. Investors Housen toimitusjohtaja Petri Roininen kertoi myös tästä muutoksesta jaksossa Yrittäjä Petri Roininen osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #39.

Nyt palataan...


Aug 21, 2020

Pirjo Timonen kävi pari viikkoa sitten esittelemässä ensimmäisen vuokranantaja-asiakkaansa asuntoa vuokralaiskandidaatille. Tämä asiakassuhde alkoi viime vuosituhannen puolella. Mikäli Osa 1 on vielä kuuntelematta, aloita siitä.

Tässä Osassa 2 käydään syvällisemmin käsiksi...


Aug 14, 2020

Pirjo Timonen kävi pari viikkoa sitten esittelemässä ensimmäisen vuokranantaja-asiakkaansa asuntoa vuokralaiskandidaatille. Tämä asiakassuhde alkoi viime vuosituhannen puolella. 

Meikäläisen kaltaiselle vuokraustoiminnan oman asuntosijoittamisensa ytimessä näkevälle intohimoiselle vuokranantajalle oli upea...


Aug 7, 2020

Ville Vähäkosken asuntosijoitussalkussa on yhä ensimmäinen vuonna 2003 omaksi kodiksi hankittu asunto, jossa hän ehti asua 3 kuukautta ennen kuin työ vei toiselle paikkakunnalle ja vuokranantajan ura alkoi.

Osassa 1 käytiin Villen tarinan vaiheiden kautta sitä, kuinka pitkään vuokranantajana toimimisen...