Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast

Dec 28, 2018

Sanna Kinanen kertoo oman tarinansa, miten hänelle kirkastui, että yrittäminen ja nimenomaan sellainen yrittäminen, joka ei ole paikkaan eikä aikaan sidottua, on hänen juttunsa. Sannan äänestä ei jää epäselväksi, että hän on intohimoisesti mukana ja nauttii tekemisestään.

Tässä jaksossa jatketaan...


Dec 21, 2018

Sanna Kinanen kertoo oman tarinansa, miten hänelle kirkastui, että yrittäminen ja nimenomaan sellainen yrittäminen, joka ei ole paikkaan ja aikaan sidottua, on hänen juttunsa. Sannan äänestä ei jää epäselväksi, että hän on intohimoisesti mukana ja nauttii tekemisestään.

Tässä jaksossa kuulet myös 0...


Dec 14, 2018

Pekka Väänänen kertoo oman tarinansa, miten aloitti asuntosijoittamisen käytännössä ilman euroja. Osassa 1 kuulit koko polun, mikä johti asuntosalkunrakentaja.fi:n perustamiseen ja "Näin sijoitat menestyksekkäästi asuntoihin" -e-kirjaan, jota on ladattu yli 10 000 kertaa. 

Tässä jaksossa kuulet Pekan...


Dec 7, 2018

Pekka Väänänen kertoo oman tarinansa, miten aloitti asuntosijoittamisen käytännössä ilman euroja. Tässä jaksossa kuulet koko polun, mikä johti asuntosalkunrakentaja.fi:n perustamiseen ja "Näin sijoitat menestyksekkäästi asuntoihin" -e-kirjaan, jota on ladattu yli 10 000 kertaa.

Lisätietoa mainituista...