Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast


Apr 22, 2022

Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjaan alennuskoodi "KOTIMATKA”, jolla saa 30 %:n alennuksen kirjan kovakantisesta versiosta kirjan nettisivuilta. E-kirja löytyy nyt ainakin Suomalaisen verkkokaupastaAdlibriksestä ja booky.fi:stä.


Omakotitaloihin "osta ja pidä" -asuntosijoittavista vieraista ei ole ollut ylitarjontaa. Vihdoinkin saadaan tätä segmenttiä edustava asuntosijoittaja, tai siis omakotitaloihin sijoittava kiinteistösijoittaja, tai kiinteistöihin sijoittava omakotien vuokranantaja, tai vieraskotikiinteistöihin... Ostan Asuntoja Podcastin vieraaksi. 

Jesse Huhtalan & Co toiminta-aluetta on Helsinki-Pori -tien varrella viimeisellä 50 kilometrillä sijaitsevia pikkukaupunkeja ja tien päätepiste Pori. Ja parin asunto-osakkeen harha-askeleen lisänä pitosalkussa on omakotitaloja, joihin Jesse on vaimonsa Tian kanssa nyt keskittynyt. Osassa 1 juteltiin siitä, miten asuntosijoittaminen lähti alkuun ja kerrotalo-osakkeen jälkeen tuli paritalon puolikas. Nyt käydään läpi loput asiat ja se, miten 10 omakotitaloa tuli ostettua vuodessa.

Perheen tuoreella @huhtalarent -instatilillä pääsee seuraamaan, miten omakotitaloprojektit etenee.

Hieman on roska silmässä, kun 200 perjantaita putkeen on enteriä Ostan Asuntoja Podcastin osalta tullut painettua. Kiitollinen olen erityisesti siitä, etten ole päivääkään ollut sairaana ja voimia on riittänyt. Kiitos paljon, kun olet mukana matkassa ja olet jakanut sisältöäni eteenpäin.


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

sijoitusasunnot.com

Sijoitusasunnot.com tarjoaa hyvätuottoisia sijoitusasuntoja alle markkinahintojen ja arvokasta tietoa sekä ajankohtaisia näkemyksiä asuntosijoittamisesta. Käy katsomassa  päivittyneet nettisivut, uusimmat kohteet, liittymässä sähköpostilistalle, lataamassa ilmaiset asuntosijoittajan työkalut ja katsastamassa uusimmat artikkelit osoitteesta sijoitusasunnot.com.

Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.com:lta

Tosi laadukas opas: Sijoitusasunnon valokuvaus ja kuvien editointi nykyaikaisella kännykällä

Pistä muuten Sijoitusasunnot.com YouTube -kanava tilaukseen

Blogista: ”Kohde sopii hyvin sijoittajalle, ensiasunnon ostajalle, pariskunnalle, opiskelijalle kuin eläkeläisellekin!”


Kiitos Ostan Asuntoja Podcast -sponsorille:

Kiinnostaako sinua uudisasunnot Suomen kasvukeskuksissa?

http://peabkoti.fi/avainasiakas

Peabin asunnot sijaitsevat hyvillä paikoilla ja ne suunnitellaan toimiviksi kestämään aikaa. Vakavaraiselta ja luotettavalta yhtiöltä hankittu uusi asunto on huoleton ja helposti vuokrattavissa. 

Saat tiedot uusista kohteista sähköpostiisi ennen julkista ennakkomarkkinointia liittymällä avainasiakkaaksi osoitteessa peabkoti.fi/avainasiakas.

Tutustu asuntoihin ja lue lisää peabkoti.fi - Seuraa meitä myös Instagramissa @peabkoti


https://www.vuokraovi.com

Vuokraovi on suosituin vuokra-asuntojen markkinapaikka, jossa hyvää vuokrakotia etsivät vuokralaiset ja niitä tarjoavat vuokranantajat onnistuvat löytämään toisensa helposti. Vuokraovi.com.


https://flatco.fi/palvelu/

Flatco on johtava vuokranantajan elämää helpottava palvelu.

Flatco sähköistää vuokraustoiminnan paikkariippumattomaksi asuntohakemuksesta vuokravalvontaan asti.


Etsitkö löytöjä asuntoflippaukseen? Haetko tuottavia kohteita osta ja pidä salkkuusi? Meitä asuntosijoittajia kiinnostava kauppapaikka on Huutokaupat.com.


https://www.if.fi/henkiloasiakkaat/vakuutukset/kotivakuutus/vuokranantajan-vakuutus

Ifin vuokaranantajan vakuutuksen saat helposti verkosta. Laske hinta if.fi/vuokranantaja


Pitäisikö asuntosijoittajan jo pelästyä inflaatiota? – Tiistaiaudio #215

Asuntosijoittajan veroilmoitus ja verojen laskeminen 2022 – Blogi #300

Asuntosijoittajan ja vuokranantajan 2021 veroilmoitus OmaVerossa – Blogi #301