Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast


Jan 18, 2019

Janne Pyrrö on ollut 20 vuotta töissä Finn-ID -nimisessä yrityksessä ja on tänä päivänä yrityksen toimitusjohtaja ja osakas. Asuntosijoittamista suositeltiin Jannelle ja hänen vaimolleen jo 1990-luvun alussa, kun asuntojen hinnat laskivat kymmeniä prosentteja. Silloin opiskelleilla ei ollut vielä varaa asuntosijoituksia tehdä mutta ajatus jäi lähtemättömästi mieleen.

Osassa 1kuulit jälleen erilaisen tarinan, miten asuntosijoittamisen voi aloittaa. Tarinan edetessä myös yritys ja sen henkilöstöä sekä asuntosijoittaminen alkavat nivoutumaan toisiinsa, josta jutellaan tässä jaksossa. Jos olet kiinnostunut ikuisesta opiskelusta ja itsesi kehittämisestä, tämä on yksi parhaista jaksoista Jannen kertoessa omia käytäntöjään ja jakaessaan vinkkejä.


Lisätietoa mainituista lähteistä, podcastin vieraasta ja hänen ajatuksistaan:

Marko Kaarto (nettisivut toistaiseksi suljettu)

Suomen Asuntoneuvoja nettisivut

Varapuu nettisivut

"Goal Map" nettisivut

Janne Pyrrö LinkedIn, Facebook, Twitter, Vimeo

Petri Roininen - Asunto; Adlibris Nidottu *

Joonas Orava, Olli Turunen - Adlibris Sidottu Osta, vuokraa, vaurastu, Adlibris E-kirja 

Marko Kaarto - Sijoita asuntoihin!; Adlibris Nidottu

Robert Kiyosaki - Rich Dad Poor Dad;  Adlibris Nidottu, Adlibris E-Kirja, Amazon Kirja, Kindle, Audible * (suomenkieliseen löysin vain "kirja ei tilattavissa" -linkkejä)

Suksee - Valmentajasi verkossa

Jaakko Alasaarela - Sinä pystyt!; Adlibris Sidottu

David Allen - Getting Things Done; Adlibris Nidottu, BookBeat Äänikirja, Storytel Äänikirja, Amazon Pokkari

Storytel e- ja äänikirjat: Kokeile tästä Storyteliä ilmaiseksi kahden viikon ajan ilman sitoumuksia. Ilmaisen kokeilujakson päätyttyä voit jatkaa palvelua hintaan 16,99e/kk, jolla voit kuunnella ja lukea kirjoja niin paljon kuin haluat kiinteään kuukausihintaan. *

Bookbeat e- ja äänikirjat: Lataa BookBeat-sovellus mobiililaitteeseesi. Kokeile tästä e- ja äänikirjapalvelua maksutta kahden viikon ajan. Ilmaisjakson päätyttyä voit jatkaa palvelua hintaan 16,90€/kk ja voit lopettaa tilauksen koska vain. *

Brian Tracy - Menestys ja onnellinen elämä; Tuontitukku

Todoist - productivity app


Tämän Ostan Asuntoja Podcast -jakson sponsoroi:

sijoitusasunnot.com

"Sijoitusasunnot.com tarjoaa hyvätuottoisia sijoitusasuntoja alle markkinahintojen ja arvokasta tietoa sekä ajankohtaisia näkemyksiä asuntosijoittamisesta. Käy katsomassa uusimmat kohteet, liittymässä sähköpostilistalle, lataamassa ilmaiset asuntosijoittajan työkalut ja katsastamassa uusimmat artikkelit osoitteesta www.sijoitusasunnot.com!”

Sijoitusasunnot.com Blogista Roni Arvosen vieraskynä: Mitä tehdä, jos myynnissä oleva sijoitusasunto ei mene kaupaksi?


* Adlibris, Bookbeat, Storytel ja Amazon.de -linkkien kautta sekä kokeilujakson tilaamalla että paperi-, e- tai äänikirjan hankkimalla tuet hieman Ostan Asuntoja sisällöntuotantoa.