Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast


Mar 1, 2022

Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjaan alennuskoodi "KOTIMATKA”, jolla saa 30 %:n alennuksen kirjan kovakantisesta versiosta kirjan nettisivuilta. E-kirja löytyy nyt ainakin Suomalaisen verkkokaupastaAdlibriksestä ja booky.fi:stä.


Yhä useampi meistä yksityisistä vuokranantajista tunnistaa hyvän vuokranantajuuden kilpailukeinona huonoja vuokranantajia vastaan tai erottautumiskeinona verkkokaupoissaan bitteinä asiakkaitaan tehokkaasti kohtaviin jätteihin verrattuna. Puhumme palvelusta ja ihmisten kanssa ihmisinä toimimisesta.

Nämä ihmistaidot on taas tärkeää muistaa, kun omana vuokralaisena voi olla työpaikkansa juuri menettänyt teboilin kassa tai 5 vuotta hyvänä vuokralaisena ollut ihminen, jonka sukunimi viittaa Suomen itäpuolella oleviin sukujuuriin.

Yritän tämän viikon lyhyellä tiistaiaudiolla saada herätettyä ajatuksen siitä, kuinka tärkeää asuntosijoittajan on säilyttää rauhallisuutensa.


Antti Rintasen Kotimatka Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #189 Asuntosijoitustavoitteeni 2022 – Blogi #295

Onko lupa asuntosijoittaa, kun Ukraina taistelee henkensä puolesta? – Blogi #296

Onko lupa asuntosijoittaa, kun Ukraina taistelee henkensä puolesta? – Blogi #296


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

sijoitusasunnot.com

Sijoitusasunnot.com tarjoaa hyvätuottoisia sijoitusasuntoja alle markkinahintojen ja arvokasta tietoa sekä ajankohtaisia näkemyksiä asuntosijoittamisesta. Käy katsomassa vuodelle 2021 päivittyneet nettisivut, uusimmat kohteet, liittymässä sähköpostilistalle, lataamassa ilmaiset asuntosijoittajan työkalut ja katsastamassa uusimmat artikkelit osoitteesta sijoitusasunnot.com.

Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.com:lta

Tosi laadukas opas: Sijoitusasunnon valokuvaus ja kuvien editointi nykyaikaisella kännykällä

Pistä muuten Sijoitusasunnot.com YouTube -kanava tilaukseen

Blogista: 6 vinkkiä parempiin sijoitusasuntokauppoihin julkisessa markkinassa