Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast


Nov 29, 2022

UUTTA! Asuntosijoittajan ABC -verkkokurssi. Tutustu ja tilaa kokeneiden asuntosijoittajien Harri Hurun ja Niina Huhtalan verkkokurssi kurssin nettisivuilta.


Kiitos sponsorille Asuntopehtoori.


Jos tarkkaan miettii ja on itselleen rehellinen, moni muistaa viimeisen 10 vuoden aikana lukeneensa tai ajatelleensa, että “sitten ostan sijoitusasunnon, kun tulee kriisi ja niitä saa halvemmalla”. Kenties on tykännyt useita kertoja somessa Warren Buffettin viisaudesta, että pitää olla rohkea, kun muut on pelokkaita.

Nyt sitten on varovainen ellei jopa peloissaan. Tietenkään en sano nyt, että jokaisen pitää ärjyä kuin leijona peilin edessä ja rohkeasti ostaa täräyttää sijoitusasunto. Nämä ovat sijoittajakohtaisia päätöksiä. Yksi voisi perustellusti olla rohkea ja toisen tulisikin olla peloissaan tai ainakin varovainen.

Käyn kuitenkin läpi 5 tehtävää, jotka jokaisen kannattaa suorittaa. Näiden avulla totaalisen passiivisuuden sijaan olisi valmiina toimimaan, kun omalta osalta on aika olla rohkea. Nämä tehtävät soveltuvat kaikille riippumatta siitä, onko sijoitusasuntoja 0, 10 vai 20.


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

Asuntopehtoori Asuntopehtoori tarjoaa asiakkailleen vuokravälitystä, vuokra-asuntojen hallinnointia ja asuntomyyntiä sekä isännöintiä ympäri Suomen. Huolenpitopalvelulla ulkoistat vuokrasuhteen hoidon Asuntopehtoorille, joka takaa vuokrat koko vuokrasuhteen ajan ja hoitaa asuntoon liittyvät käytännön asiat. Vuokravälityksen Asuntopehtoori hoitaa edullisesti 12 kuukauden vuokratakuulla. Asuntopehtoori Isännöinti tarjoaa nykyaikaista ja tehokasta isännöintiä, jolla pystytään nostamaan taloyhtiöiden arvoa. Lisätietoa asuntopehtoori.fi

Vuokrasi 300 asuntoa vuodessa Sofia Savimäki Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #197

”18 vuoden kiinteistösykli” by Danila Yönsini Asuntopehtoori Blogissa – Tiistaiaudio #236

Kovakantisen Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjan tilaaminen onnistuu asuntosijoituskirja.fi -sivuilta ja koodilla KOTIMATKA saa 30 %:n alennuksen.


UUTTA! Asuntosijoittajan ABC -verkkokurssi. Tutustu ja osallistu kokeneiden asuntosijoittajien Harri Hurun ja Niina Huhtalan valmennukseen kurssin nettisivuilta.

Harri Huru Ostan Asuntoja Niina Huhtala Rahamedia