Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast


Nov 9, 2021

Mikäli asuntosijoittajana on välillä nostanut katsetta sieltä omasta mikromarkkinasta makrotalouden maailmaan, vastaan on tullut sanoinan inflaatio ja monelle myös stagflaatio.

Flaatio löytyy molemmista sanoista. Stagflaation ensimmäinen osa "stag" tulee sanasta stagnation, joka tarkoittaa pysähtyneisyyttä. Tällä tarkoitetaan taloudellisen kasvun pysähtyneisyyttä.

Kun stagnaatio ja inflaatio yhdistetään yhteen, saadaan stagflation, joka on termi tilanteelle, jossa päällä on taloudellinen pysähtyneisyys ja normaalia korkeammat inflaatiolukemat.

Käyn vähän ensin perusteita ja sitten kannattaa muistaa, että nämä mun jutut ei aina täytä valtavirtaekonomistien ja tutkijoiden määritelmiä, vaan on tarkoitettu jokaiselle pohdittavaksi ja mietittäväksi. Nyt eletään aikoja, jossa oikeiden vastausten esittäminen on vaikeaa tai sattumaa.


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

sijoitusasunnot.com

Sijoitusasunnot.com tarjoaa hyvätuottoisia sijoitusasuntoja alle markkinahintojen ja arvokasta tietoa sekä ajankohtaisia näkemyksiä asuntosijoittamisesta. Käy katsomassa vuodelle 2021 päivittyneet nettisivut, uusimmat kohteet, liittymässä sähköpostilistalle, lataamassa ilmaiset asuntosijoittajan työkalut ja katsastamassa uusimmat artikkelit osoitteesta sijoitusasunnot.com.

Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.com:lta

Anttoni & Waltteri, Kerkkonen & Hiljanen Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #106

Tosi laadukas opas: Sijoitusasunnon valokuvaus ja kuvien editointi nykyaikaisella kännykällä

Pistä muuten Sijoitusasunnot.com YouTube -kanava tilaukseen

UUTTA: Ilmainen verkkokurssi - Asuntosijoittajaksi 10 päivässä

Blogista: Muutama sananen vuokrankorotuksista


Asuntosijoittajan ABC -webinaarisarja Niina Huhtalan kanssa

Webinaarisarjasta on ensimmäinen osa pidetty 7.11.2021 ja 3 osaa on jäljellä, ja ne pidetään klo 10-12 sunnuntaisin 14.11., 21.11. ja 28.11.

Webinaari tallennetaan, jolloin opiskelun voi suorittaa myös itselle paremmin sopivana ajankohtana ja kerrata sisältöä useampaan otteeseen. Käy tutustumassa webinaarien ohjelmaan. Webinaariin voi tulla vielä mukaan kolmen sunnuntain osalta, jolloin voi esittää kysymyksiä ja vaikuttaa sisältöön. Kaikkien webinaarien tallenteet ja niissä esitetyt materiaalit tulevat myöhemmin osallistujien käyttöön.