Preview Mode Links will not work in preview mode

Ostan Asuntoja Podcast


Jul 26, 2022

Kesäaiheisen Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjan alennuskoodi "KOTIMATKA”, jolla saa 30 %:n alennuksen kirjan kovakantisesta versiosta kirjan nettisivuilta 


Tänään vastaan seuraavaan hyvään kysymykseen:

"Podcastejasi kuunnelleena ja blogejasi lukeneena olen ymmärtänyt että käytät asuntosijoittamisessasi 70% velkavipua ja 30% omarahoitusosuutta ja jälleenrahoitat vanhoja asuntojasi mahdollisuuksien mukaan.

En kuitenkaan ymmärrä mihin käytät tuota jälleenrahoitusta, jos laitat aina 30% omaa rahaa ja 70%:han saa lähes aina velkaa asunnon markkinahinnasta.

Jos asuntoihin saa aina sen 70% velkaa niin jälleenrahoitushan tarkoittaisi että sillä nostettaisiin seuraavan asunnon velkavipua, mutta jos laitat aina 30% omaa rahaa kiinni, niin mihin käytät jälleenrahoitusta.

Mitä en ymmärrä?"

Kiitos kysyjälle.

Tuoretta sisältöä:

Lainojen uudelleen järjestely ja jälleenrahoitus korkojen noustessa – Blogi #317

Remonttitarinoita Tuija Tiilikainen Osa 2 – Ostan Asuntoja Podcast #213

Asuntosijoitustavoitteeni 2022 – välitilinpäätös – Blogi #316


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

 

OVV_logo

Vuokraustoiminta on tärkeä osa asuntosijoittamista. Ajan tai taitojen puuttuessa sen voi ulkoistaa OVV:n ammattilaiselle oli kyseessä sitten yksittäinen vuokra-asunto tai suursijoittajan asuntosalkku.

Mikäli haluat vain keskittyä nauttimaan sijoitusasuntosi tuotosta, OVV Kokonaispalvelu on sopiva vaihtoehto. Se on kaiken kattava ”avaimet käteen” -konsepti, jossa OVV hoitaa kaiken vuokrasuhteen alusta loppuun myöntäen vuokratakuun koko vuokrasuhteen ajalle. Jos vuokralainen ei maksaisi vuokraansa, paikallinen OVV:n toimisto maksaa sen.

Mikäli haluat apua hyvän vuokralaisen löytämisessä mutta hoidat vuokrasuhteen hallinnan itse, OVV Vuokravälityspalvelu on oikea vaihtoehto.

OVV palvelee ja neuvoo koko vuokrasuhteen ajan. OVV.com

OVV Asuntopalvelut Instagram, Facebook

Vuokranantajan nelikenttä – yrittäjä Ville Vesterinen Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #185

Piristystä ja Joensuuta Satu Lukin Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #193